THE BEST SIDE OF بخاری کارگاهی

The best Side of بخاری کارگاهی

The best Side of بخاری کارگاهی

Blog Article

سیستم گرمایش از کف، سیستم گرمایشی جدیدی برای گرم‌کردن محیط داخل ساختمان است. در کف هر طبقه، لوله‌های چند لایه در زیر کف‌پوش کار گذاشته می‌شود که با عبور آب گرم از این لوله‌ها، ساختمان گرم می‌شود. در این سیستم رادیاتور و شوفاژ حذف شده‌است.

متخصصین ما در گروه آریاتیس، آماده پاسخ به سوالات شما عزیزان هستند.

با تقاضای روزافزون برای انرژی، سیستم‌های گرمایشی به بخشی حیاتی از خانه‌ها تبدیل می‌شوند.

× ورود / ثبت نام خدمت از ما دسته بندی ها خانه نظافت تاسیسات ساختمان خودرو و حمل و نقل زیبایی حیوانات دیجیتال سلامت آموزش کسب و کار مطالب داغ

سیستم گرمایش از کف را می‌‌توان به صورت دستی یا خودکار برای هر اتاق با برنامه‌ای متفاوت تنظیم کرد. این سیستم می‌تواند مشکل سرمای شدید طبقات اول را نیز (به دلیل خال بودن فضای زیرین) به گونه‌ای موثر حل کند.

بنابراین در میان تمام مدل‌های سیستم گرمایشی جدید منزل، پکیج و سیستم گرمایشی شوفاژ را می‌توان بهترین گرمایش برای خانه و بهترین سیستم گرمایشی منزل (یا حداقل یکی از بهترین‌ها) دانست.

در سیستم موتورخانه از یک مخزن بزرگ برای همه واحدها استفاده می‌شود؛ ولی در سیستم گرمایشی پکیج، یک مخزن کوچک در هر واحد قرار می‌گیرد.

سیستم گرمایشی مرکزی یک سیستم گرمایشی است که با استفاده از یک یا چند دستگاه گرمایشی مرکزی (مانند بخاری یا کولر گازی) گرمایی را تولید می کند و سپس با استفاده حفظ حریم خصوصی با پارتیشن شیشه ای الیکو از لوله ها و رادیاتورها یا آبگرمکن ها، گرمای تولید شده را به اتاق ها منتقل می کند.

در این راستا در این بخش از گزارش چشم‌انداز، مأموریت هلدینگ و استراتژی‌ها و برنامه‌های متناسب ارائه می‌گردد.

سیستم گرمایش از کف با عبور دادن آب گرم از میان لوله‌های کار شده در کف واحد، آن را گرم می‌کند.

در ادامه به معرفی انواع تاسیسات گرمایشی و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم تا با استفاده از این اطلاعات بتوانید انتخاب بهتری برای ساختمان خود داشته باشید.

یکی از جدیدترین روش‌های گرمایش ساختمان‌ها استفاده از قرنیز گرمایشی می‌باشد. سیستم گرمایش قرنیزی به علت توزیع حرارت در سراسر فضا باعث ایجاد گرمایش مطبوع و یکنواخت در کل فضا می‌شود.

سیستم گرمایش برقی را می توان در کف نصب کرد که به گرمایش از کف تابشی برقی نیز معروف است.

در واقع این سیستم در هر دو حالت سرمایش و گرمایش با برق کار می‌کند و کمپرسور آن با موتور الکتریکی به گردش در می‌آید.

Report this page